Αποστολή προϊόντων

*Παρακαλώ, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το κινητό σας τηλέφωνο κατά την παραγγελία για να επικοινωνήσει μαζί σας η μεταφορική εταιρεία.

Η αποστολή των προϊόντων στα μικρά αντικείμενα γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ACS και κοστίζει 3,50€ και μέσω box now 2€. Για αγορές που ο όγκος του αντικειμένου είναι μεγάλος αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία με κόστος από 6 ευρώ. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή τότε η χρέωση της αντικαταβολής είναι 3€.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών προς τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς πραγματοποιείται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 19:00 (Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο οι αποστολές γίνονται έως 13.30)

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο pahidisp@yahoo.gr

Χρόνος Παράδοσης

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται άμεσα και η παράδοση στον πελάτη πραγματοποιείται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και 4-7 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από την courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

(*) Οι χρόνοι παραλαβής της παραγγελίας σας ενδέχεται να διαφέρουν εξαιτίας αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας του, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

(*) Για παραγγελίες που η πληρωμή τους γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή τους θα πραγματοποιείται αφού πρώτα θα επιβεβαιώνεται η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

Τρόποι πληρωμής

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Στα μικρά αντικείμενα έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της αγοράς σας μετρητοίς κατά την στιγμή την παραλαβή της παραγγελίας σας με έξτρα κόστος 3 ευρω .

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

(Η παραγγελία ακυρώνεται αν η κατάθεση δεν γίνει μέσα σε 48 ώρες)

Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση χρημάτων παρακάτω αριθμούς λογαριασμών της εταιρείας που θα σας δοθούν μετά την επιλογή αυτής της μεθόδου

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας, και ως αιτιολογία, τον αριθμός παραγγελίας σας. Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης θα πρέπει να το αποστείλετε στο pahidisp@yahoo.gr.

Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τράπεζας, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας. Κάθε παραγγελία εκτελείται κατόπιν επικύρωσης της κατάθεσης των χρημάτων. Ενδέχεται η κατάθεσή σας να μην είναι άμεσα «ορατή» στην ενημέρωση που λαμβάνουμε από την τράπεζα, οπότε και μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ/ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Σε περίπτωση που διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover,   μπορείτε με ασφάλεια να την χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή μέσα από το gateway της Τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Δεν αποθηκεύονται στο site μας στοιχεία πιστωτικών καρτών, αλλά συνδέεστε με το περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς στο οποίο πραγματοποιείται η συναλλαγή.